SATEBAR KAREL DOORMAN

SATEBAR KAREL DOORMAN Fast good indonesian

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 43 beoordelingen
1 sep 2017 om 19:42 Normaal altijd top. Nu echter eten minder. Helaas :(
18 aug 2017 om 22:43 Wij bestellen normaal bij locatie op Rode Zand (dicht) . Altijd lekker. Bij dit filiaal was het 3x niks: aangebrande saté, slecht gemarineerd en pindasaus was écht te vies. De rijst was wel echt lekker. Maar bij dit filiaal bestellen wij NOOIT meer.
15 aug 2017 om 19:14 Snap de slechte beoordelingen niet. Wij bestellen wekelijks en het is kwalitatief ontzettend goed. Iedere euro waard. Bezorging altijd vlot. Alles smaakt vers en uitstekend bereid. Normaliter schrijf ik geen recensies maar Sate Bar is het waard :)
8 aug 2017 om 12:27 Na de bestelling was het eten er lekker snel. Helaas was de Nasi Rames niet te eten. De rijst was droog net als het vlees en er zat totaal geen smaak aan. Gelukkig mijn geld terug gekregen via Thuisbezorgd. Voor mij geen Satebar meer.
22 jul 2017 om 10:52 Slecht prijs kwaliteitsverhouding en smakelijkeloos eten. Nooit meer.
13 jul 2017 om 22:57 Snel bezorgd en heerlijk gegeten!
24 jun 2017 om 21:54 Smakeloos en zeker niet voor herhaling vatbaar. Gele rijst niet meer beschikbaar maar geen restitutie voor de extra kosten. Karige bijgerechten, extra bestelde kipsate droog en taai en zo de prullenbak ingegaan.
31 mei 2017 om 8:46 Daging was taai en satesaus wat smakeloos. Zoals bij andere recensies waren ze ook bij ons de pindasaus vergeten. Wel was het eten er supersnel en ook de saus kwam snel met extra kip. Prima als je snel wilt eten, maar van mindere kwaliteit.
27 mei 2017 om 12:11 Zeer matig en duur eten, volgende keer ergens anders bestellen.
24 mei 2017 om 9:03 Prima eten.
5 mei 2017 om 22:20 Echt heel slecht eten, vieze pindasaus, smakeloos, bah!
22 apr 2017 om 11:26 Werd 20 min eerder dan bestelde tijd bezorgd waardoor niemand thuis was en alles afgekoeld was toen we thuis kwamen. Daarbij hadden we een normale en een vegetarische portie rames besteld, maar in beide porties zat zowel tofu als vlees! Slecht dus...